Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: a Sturm Graztól igazolt fiatal támadót a Vasas! – hivatalos

A magyar másodosztályban (Merkantil Bank Liga) szereplő Vasas hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy szerződtette a Sturm Graz fiatal magyar támadóját, Tóth Milánt…

A Vasas színeiben folytatja karrierjét Tóth Milán, akit a Sturm Graztól igazolt le a fővárosi klub. A fiatal támadóval 3+1 évre szóló szerződést kötött az angyalföldi együttes. 

“A döntésemnél szerepet játszott, hogy nagyon tetszett a Nagy Miklós sportigazgató által felvázolt szakmai koncepció. Új fejezet kezdődik az életemben új impulzusokkal, más a környezet is, hiszen a kisváros után egy tradicionális fővárosi klubhoz érkeztem. Bizakodóan állok az új kihívások előtt, mindent meg fogok tenni azért, hogy megfelelően beilleszkedjek és jól szerepeljen a csapat.” – nyilatkozta Tóth Milán a Vasas hivatalos oldalának.

Tóth Milán 2019/2020-as idény során mutatkozott be a Merkantil Bank Ligában a Szombathelyi Haladás színeiben, a 2020/2021-es szezontól pedig egyre több lehetőséget kapott, első gólját a Kaposvár ellen szerezte. A következő kiírástól már egyértelműen a Hali alapemberének számított, rengeteg fontos találatot jegyzett. A szombathelyi klub színeiben 54 bajnoki találkozón 13 gólig jutott. Innen került a Sturm Graz kötelékébe 2022 nyarán, ahol azonban a második csapatban szerepelt. A 2022/2023-as szezonban 26 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 13 találatot jegyzett. Jó teljesítménye miatt bekerült az U21-es válogatottba, eddig 4 találkozón kapott lehetőséget.