Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tagadják, hogy Szalah is Szaúd-Arábiába szerződne

A Liverpool támadója, Mohamed Szalah egyáltalán nem gondolkodik azon, hogy két korábbi csapattársához hasonlóan Szaúd-Arábiába igazoljon, legalábbis ezt állítja a játékos ügynöke.

(Photo by Suhaimi Abdullah/NurPhoto via Getty Images)

Mohamed Szalah ügynöke tagadja azokat a pletykákat, amelyek szerint a Liverpool támadója is Szaúd-Arábiába igazolhat a nyáron. Közel-keleti sajtóhírek azt állították, hogy az Al-Ittihad kész 60 millió fontot fizetni érte az angoloknak, Szalah-nak pedig két év alatt mintegy 155 millió fontnyi fizetést kínálna.

Az egyiptomi játékos ügynöke, Ramy Abbas azonban ragaszkodik ahhoz, hogy Szalah-nak nem áll érdekében, hogy véget vessen a liverpooli karrierjének. Szalah tavaly nyáron írt alá egy új, hároméves szerződést, amellyel a klub történetének legjobban fizetett játékosa lett heti 350 ezer font körüli összeggel.

“Ha fontolóra vennénk, hogy idén elhagyjuk az Liverpoolt, akkor nem hosszabbítottuk volna meg a szerződést tavaly nyáron. Mohamed továbbra is elkötelezett a Liverpool mellett”

– posztolta Abbas a közösségi médiában.

A Liverpool a nyáron már két tapasztalt játékost is elvesztett a szaúdiak miatt. A csapatkapitány, Jordan Henderson 12 millió fontért igazolt az Al-Ettifaqhoz, majd Fabinho 40 millió fontért váltott az Al-Ittihad csapatába.

Szalah az elmúlt szezonban 30 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve a Liverpoolban, és átvette Henderson helyét a csapatkapitányi poszton.