Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

West Ham: megegyeztek az Arsenalhoz távozó csapatkapitány utódjával! – sajtóhír

A The Athletic információ szerint Edson Alvarez érkezését hamarosan hivatalosan is bejelentheti a West Ham United együttese.

 

A 25 esztendős mexikói középpályás átigazolása kapcsán állítólag megszületett az egyesség a két klub között, így amennyiben sikerül véglegesíteni a transzfer létrejöttéhez szükséges hivatalos dokumentumokat, Edson Alvarez rövidesen a West Ham játékosa lesz.

A hírek szerint a “kalapácsosok” 40 millió eurót, jövőben bónuszokkal együtt fizetnek majd az Ajax együttesének a 69-szeres mexikói válogatott védekező mindenesért, aki az Arsenalhoz távozó klubikont, Declan Rice-t lesz hivatott pótolni új állomáshelyén.

A védelem és a középpálya közepén egyaránt bevethető Alvarez 5 éves szerződést készül kötni a West Hammel, amely már az orvosi vizsgálatokat szervezi.

Érdekesség, hogy a londoniak a Declan Rice-ért kapott több mint 100 millió eurót igyekszik beosztani, olyannyira, hogy Edson Alvarez pár nappal a Premier League új idényének rajtja előtt a klub első nyári érkezője lenne.

Edson Alvarez 2019 nyarán hagyta el nevelőegyesületét, a Club Américát az Ajax hívására, amely akkoriban 15 millió eurót fizetett az azóta Amszterdamban 127 tétmérkőzésen pályára lépő játékosért.