Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Wolfsburgtól igazolt középhátvédet a Tottenham! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Wolfsburg középhátvédjét, Micky van de Ven-t.

(Photo by Marvin Ibo Guengoer – GES Sportfoto/Getty Images)

A védelembe hozott komoly erősítést a Tottenham együttese, miután a mai nap folyamán bejelentették, hogy leigazolták a Wolfsburgtól Micky van de Ven-t. A holland játékosért 40 millió eurót fizetett a londoni alakulat, ami különböző bónuszok teljesülése esetén 50 millió euróra emelkedhet. A 22 éves játékossal 6 éves, azaz 2029 nyaráig érvényes szerződést írt alá a Tottenham, ami Tanguy Ndombele szerződtetése óta a leghosszabb kontraktus, amit egy Spurs játékos kapott.

Micky van de Ven 2 évet töltött a Wolfsburgnál, akik 3,5 millió euróért szerezték meg őt a Volendam csapatától. Első németországi szezonjában sokat hátráltatták őt a sérülések, a második idényében viszont kirobbanthatatlan figurájává vált a wolfsburgi védelemnek. Összességében 41 meccsen lépett pályára a Wolfsburg mezében, ez idő alatt 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.