Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiderült, mikor debütálhat a Manchester United új csatárigazolása

Ahogy arról beszámoltunk, a Manchester United a múlt héten bejelentette Rasmus Höjlund szerződtetését, azonban a játékos bemutatkozására egy sérülés miatt még várni kell.

(Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

A Manchester United a szeptember 3-i Arsenal elleni idegenbeli mérkőzést tűzte ki célul Rasmus Höjlund lehetséges bemutatkozási időpontjaként. A 20 éves játékos kisebb hátsérüléssel szerződött a klubhoz, amely néhány hetes rehabilitációt igényel.

Höjlund jelenleg egyéni edzésprogramot végez, bár kedden már a pályán futott Carringtonban, és a stáb reméli, hogy kevesebb mint egy hónap múlva bevethető lesz az Emiratesben.

A dán játékost szombaton mutatták be az Old Traffordon a Lens elleni barátságos mérkőzés előtt, de várhatóan kihagyja a Wolves elleni Premier League-nyitányt, valamint a Tottenham elleni idegenbeli és a Nottingham Forest elleni hazai mérkőzést is.

A United nem adott meg pontos dátumot a visszatérésére, mivel a hátsérülésből való felépülést nehéz megjósolni, de a klub ragaszkodik ahhoz, hogy nincs komoly probléma a játékosnál.

A United 75 millió plusz 10 millió eurós átigazolási díjért szerződtette Höjlundot az Atalantából, aki az előző szezonban 9 gólt szerzett a Serie A-ban.