Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz válogatott középpályásra csaphat le a Juventus – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint a Juventus fontolóra vette a Galatasaray olasz válogatott kiválóságának szerződtetését…

(Photo by BSR Agency/Getty Images)

A Sport Mediaset információi szerint a Juventus arra készül, hogy felvegye a kapcsolatot a Galatasaray vezetőségével Nicoló Zaniolo esetleges megszerzéséről.

A forrás úgy értesült, hogy a torinóiak 30 millió eurót ajánlhatnak fel a játékos szolgálataiért cserébe, miközben a török sajtó szerint 35 millió eurós kivásárlási ár szerepel a szerződésében.

A 24 éves támadó középpályás 2018 és 2023 között az AS Roma alkalmazásában állt, februárban hosszas huzavona végén hagyta el a “farkasokat” és szerződött a török rekordbajnokhoz. Zaniolo a rómaiak nagy reménységeként indult, majd több súlyos sérülés hátráltatta a kibontakozását, az utolsó időszakban pedig megromlott a viszonya klubbal, majd miután a távozását kérte, csapata elengedte őt.

A Juventus már évek óta meg akarta szerezni Zaniolót a Romától, azonban a Giallorossi vezetősége nem szerette volna őt egy közvetlen riválishoz küldeni, így a külföldi értékesítése mellett döntöttek. Zaniolo 128 mérkőzésen 24 gólt szerzett a fővárosi alakulat színeiben.

Az olasz válogatott erőssége az elmúlt szezon második felében tíz mérkőzésen öt találattal járult hozzá a Galata török bajnoki címéhez.