Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: hosszú időre kidőlt a csapat kulcsjátékosa!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy sérülés miatt hosszú ideig nem számíthat meghatározó játékosára, Thibaut Courtoisra.

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

Hosszú időre elveszítette belga kapusát, Thibaut Courtoist a Real Madrid gárdája. A 31 éves hálóőr ugyanis elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a bal térdében. A klub közleményéből kiderül, hogy a belga játékost a napokban fogják megműteni, ami után megkezdheti a rehabilitációját.

A Real Madrid arra pontosan nem tért ki, hogy Courtoisnak mennyi időt vesz majd igénybe a felépülése, de Gulácsi Péter példájából kiindulva megközelítőleg 9-10 hónap kihagyás fog rá várni. A magyar válogatott hálóőr még tavaly novemberben a Celtic elleni BL-mérkőzésen szenvedett ugyanilyen sérülést, a rehabilitációja pedig most közelít a végéhez.

A “Királyi Gárdának” így minden bizonnyal az átigazolási időszak lezárulta előtt igazolnia kell majd egy kapust, hiszen a keretben így a kevés tapasztalattal bíró Andriy Lunin maradt csupán.