Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért Argentínába a tapasztalt támadó – HIVATALOS

Az elmúlt időszakban több tehetséges fiatal játékosától megváló Vélez Sarsfield bejelentette első nyári szerzeményét egy rutinos csatár személyében…

(Photo by Francisco Vega/Getty Images)

Az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Vélez Sarsfield 2025 év végéig érvényes megállapodást kötött az Argentínába a mexikói Tijuanától visszatérő Braian Romeróval.

A 32 éves támadó korábban már számtalan Buenos Aires-i csapatnál megfordult, hiszen Romero nevelőcsapatán, az Acassusón kívül az elmúlt évek során az Argentinos Juniors, az Independiente, a Defensa y Justicia és a River Plate játékosa is volt. Ezen kívül több brazil csapatnál is feltűnt, legutóbb éppen az Internacionaltól kölcsönben szerepelt a mexikóiaknál.

Romero a legjobb időszakát az Argentinosnál töltötte, 2016 és 2017 között 68 meccsen 22 alkalommal volt eredményes. Ezen kívül a Rivernél sem muzsikált rosszul, 2021-2022 magasságában minden sorozatot figyelembe véve 52 mérkőzésen 15 gólt szerzett a “milliomosok” színeiben, a 2021-es Liga Profesional-bajnoki címből 21 pályára lépés alatt tíz találattal vette ki a részét. Azóta az Interben 17 meccsen csak kétszer talált be és az előző mexikói Clausurában is mindössze egyszer volt eredményes 13 fellépés alkalmával.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!