Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kane döntött, a Bayern Münchenben folytatja – sajtóhír

Azok után, hogy a klubok megállapodtak egymással, a pénteki fejlemények alapján a Tottenham sztárja is rábólintott a klubváltására…

(Photo by Vince Mignott/MB Media/Getty Images)

Florian Plettenberg információi szerint Harry Kane elfogadta a Bayern München ajánlatát, és miután minden akadály elhárult, elhagyja a Tottenham csapatát, hogy még a pénteki napon átessen a szerződtetése előtti orvosi vizsgálatokon a bajoroknál.

A Spurs 29 esztendős saját nevelésű játékosa már a tizedik szezonját töltötte a londoniak első csapatában, annak ellenére, hogy az elmúlt években már rendre találgatások övezik a jövőjét. Kane a 2017-2018-as szezonbeli 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját éveken át nem tudta megközelíteni, az elmúlt idényben azonban ismét hátán vitte a csapatát és 38 meccs alatt szerzett 30 góljánál csak a gólkirály Erling Haaland volt eredményesebb.

Az angol válogatott kiválósága és a 2018-as vb-gólkirály minden sorozatot figyelembe véve 435 mérkőzésen 280 gólt szerzett a Tottenham színeiben, mellyel a csapat történetének legeredményesebb játékosa.

A hírek szerint Kane már a reptéren volt, ám várakoznia kellett, mivel  a Tottenham néhány apróságot szeretett volna megváltoztatni a szerződésben, de ez végül nem történt meg, ezt követően Kane megkapta a repülési engedélyt a londoniaktól.

A német lapok úgy tudják, hogy Kane évi 25 millió eurót kereshet Münchenben, ahol négy évre, azaz 2027-ig szóló szerződést írhat alá és a 9-es számot fogja viselni.