Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan, melyik európai csapatnál folytatja a River Plate gólfelelőse – sajtóhír

Megbízható nemzetközi sajtóértesülések szerint eldőlt, hogy az érdeklődő európai csapatok közül melyik csapat szerzi meg a River Plate kiváló csatárát…

(Photo by Pedro Tesch/Getty Images)

César Luis Merlo értesülései szerint a Fiorentina megegyezett a River Plate gólerős támadója, Lucas Beltrán leigazolásáról, akivel öt évre szóló megállapodást kötnek. A hivatalos bejelentés 24-48 órán belül megszülethet.

A 22 éves River-nevelésű támadó eddig csak kölcsönben hagyta el nevelőegyesületét, 2021-ben és 2022-ben a Colónban futballozott, de sokáig csak epizódszereplő volt. Beltrán igazán idén, Martín Demichelis kezei alatt lett állandó kezdő. A bizalmat meghálálva a River által megnyert 2023-as Liga Profesional alatt 25 bajnokin 12 gólt szerzett, emellett a Libertadores-kupa csoportkörében is eredményes volt háromszor hat találkozó leforgása alatt.

A korábbi híresztelések szerint a klubváltására nagyjából 20 millió euró körüli összeg ellenében kerülhet sor. Beltránt a végül befutó Fior mellett a Benfica és az AS Roma is szerette volna soraiban tudni.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!