Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: a Chelsea mégis beelőzi a Liverpoolt a Brighton-nál? – képpel

Egybehangzó lapértesülések szerint amennyire biztos volt a nap korábbi szakaszában Moisés Caicedo Liverpoolba történő szerződése, mostanra olyannyira biztossá vált, hogy az ecuadori középpályás mégis a Chelsea futballistája lesz.

 

Mint ismert, hosszú hetek óta húzódik már Caicedo klubváltása. Sokáig a Chelsea együttese tűnt befutónak, majd a minap bombaként robbant a hír, hogy a Liverpool brit rekordot jelentő összegért szerződteti a 21 esztendős középpályást – Ekkor jött az újabb fordulat!

Mosisé Caicedo, ugyanis Fabrizio Romano és számos forrás szerint nem kíván Liverpoolba szerződni, hanem ahhoz a Chelsea-hez menne, ahová szóban már el is kötelezte magát. A hírek szerint a következő órákban minden a Chelsea lépésein múlik!

Az angol lapok szerint a londoniak most maximálisan Caicedora koncentrálnak, olyannyira, hogy egy másik kiszemelt Tyler Adams szerződtetése meg is rekedt (…) Mindeközben a Premier League rajtja előtt sajtótájékoztatót tartó Roberto De Zerbi kijelentette, hogy végérvényesen elfelejtette Caicedot, aki lényegében már nem is a Brighton játékosa. “Én már elfelejtettem Moisést. Azt gondolom erről az egészről, hogy a nagy klubok bárkit meg tudnak vásárolni, de a mi lelkünket és szellemiségünket nem!” – zárta rövidre a témát a Brighton mestere.