Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Remélem Mbappé és a klub újra meg tud majd egyezni egymással!”

Mint ismert, a Paris Saint-Germain együttesénél továbbra sem edzhet a csapatta Kylian Mbappé, akiről legutóbb már Luis Enrique vezetőedző is nyilatkozott.

A korábbi spanyol szövetségi kapitány, bemutatását követően először állt hivatalosan is a sajtó képviselői elő – most is “kötelességből”, hiszen a PSG számára a hétvégén a Lorient elleni bajnokival kezdetét veszi az új idény. Luis Enrique természetesen nem kerülhette el a Kylian Mbappé jövőjével kapcsolatos kérdéseket, amelyeket igyekezett azért gyorsan rövidre is zárni.

“Mielőtt idejöttem, a klub már megoldott egy hasonló problémát. Bízom benne, hogy most is sikerül a megegyezés Mbappéval. Ez az amit én is szeretnék!” – fogalmazott a párizsiak trénere.

“Egy dologban viszont maximálisan egyet értek az elnök úrral. A klub mindennél fontosabb, a játékosok felett áll! Mbappé lényegében ezért nem lesz ott a bajnoki rajton!” – zárta rövidre a témát Luis Enrique, akit a csapat további sztárjairól, Nemyarról és Marco Verrattiról is kérdeztek.

“A protokoll az, hogy személyesen fogok beszélni mindkettőjükkel. Ne várjanak most tőlem semmit, ahogyan a privát beszélgetéseket követően se! A szavaknál a tetteim úgy is többet mondanak.” – fogalmazott sejtelmesen Luis Enrique, megjegyezve még, hogy bár számos hiányzója lesz csapatának, izgatottan várja a Ligue 1 szombat esti nyitányát. A szurkolók számára is tartogatott egy örömhírt a PSG vezetőedzője, hiszen mint mondta, Ousmané Dembelé lényegében 99%-ban már a Paris Saint-Germain futballistájának tekinthető.

 

A Ligue 1 első fordulójában a Paris Saint-Germain Mbappé és minden bizonnyal Neymarék nélkül szombat este 21:00-kor fogadja majd a Lorient.