Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Törökországban folytatja a Manchester United középpályása – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United csapata megerősítette, hogy távozik középpályásuk, Fred. 

(Photo by Mark Runnacles/Getty Images)

A török bajnokságban (Süper Lig) szereplő Fenerbahce csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazolta a Manchester United középpályását, Fredet. A török klub 20 millió eurót fizetett a brazil válogatott játékosért. Fred holnap, augusztus 12-én repül Isztambulba, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

A középpályás júniusban még úgy beszélt a jövőjéről, és megerősítette, hogy fontos játékosa szeretne lenni az angol csapatnak. Fed 2018-ban 59 millió euró értékben igazolt a Unitedhez az ukrán Sahtar Donyecktől. A klubnál töltött öt szezonja alatt a játékos 213 alkalommal lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve, amelyeken összesen 14 gólt és 19 gólpasszt jegyzett.

Az elmúlt szezonban Casemiro érkezésével kissé megváltozott a szerepe, rendszeresen a támadóbb középpályás pozícióban vetették be. A szerephez való alkalmazkodás meghozta gyümölcsét a középpályás számára, mivel végül 12 góllal zárta a szezont.