Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG játékosa visszatér korábbi csapatához – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint a Paris Saint-Germain létszámfeletti középpályása hamarosan visszatér korábbi csapatához…

(Photo by Chloe Knott – Danehouse/Getty Images)

Germán García Grova értesülései szerint megszületett a megállapodás arról, hogy Leandro Paredes távozik a Paris Saint-Germain együttesétől és két évre szóló szerződést köt korábbi csapatával, az AS Romával.

A 28 éves védekező középpályás négy évvel ezelőtt 40 millió euróért cserébe igazolt a Zenittől a PSG-hez. A párizsi csapat színeiben 2019 januárja óta 113 összecsapáson lépett pályára, ám korábbi meghatározó szerepe után a 2021-2022-es idényben csupán 15 bajnokin szerepelt, amely csak részben magyarázható a sérüléseivel, így nyugodt szívvel váltak meg tőle kölcsönben. Az elmúlt szezonban a Juventusnál 35 tétmérkőzésen és 25 bajnokin jutott szóhoz, de nem váltotta be maradéktalanul a hozzáfűzött reményeket, így eltekintettek a további foglalkoztatásától és visszakerült a PSG-hez, de újabb kölcsönt keresnek számára.

A Copa América-győztes és világbajnok argentin válogatott alapemberének számító Paredes 2017 óta 54 találkozón lépett pályára a nemzeti csapat színeiben.

Paredes korábban a 2014-2015-ös és a 2016-2017-es idényben 54 tétmérkőzésen szerepelt a “farkasok” színeiben.