Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A váratlan sérülések következtében térhet vissza a Real Madrid legendás alakja – sajtóhír

Maga Fabrizio Romano számolt be a hírről, miszerint Eder Militao sérülését követően akár a Real Madrid klubikonja, a csapat egykori kapitánya, Sergio Ramos is visszatérhet…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Hatalmas érvágás érte a Real Madrid csapatát az előző hét folyamán, hiszen míg hét közben a belga hálóőr, Thibaout Courtois súlyos sérülésétől volt hangos a sajtó, addig a hétvége folyamán a brazil védő, Eder Militao is csupán támogatással tudta elhagyni a pályát az Athletic Bilbao elleni találkozón. Mint később kiderült, a brazil védő is legalább hat hónapos kihagyásra számíthat, így csak úgy, mint a kapus poszton, a védelemben is új érkezők nevei bukkantak fel a sajtóban.

Fabrizio Romano szerint a legfelkapottabb név pedig nem más, mint a csapat legendás alakja, Sergio Ramos, aki jelenleg klub nélkül várja az ajánlatokat, így ingyen tudna csatlakozni a királyiakhoz, kisegítve őket egy szezon erejéig.

Sergio Ramos 16 évig szolgálta a Real Madrid együttesét, ez idő alatt pedig a létező összes trófeát megnyerte Habfehérben, mielőtt a  lejáró szerződését követően távozott volna Párizsba.