Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar egyre közelebb az új csapatához – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain kegyvesztett brazil csillaga hamarosan Szaúd-Arábiába szerződhet…

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A Sky Sports információi szerint a Paris Saint-Germain és a szaúdi Al-Hilal együttese közel áll ahhoz, hogy megállapodjon egymással Neymar átigazolásával kapcsolatban.

A brazil klasszis neve nem szerepel többé a PSG terveiben, az új edző Luis Enrique a létszámfeletti játékosok közé nevezte őt, így a párizsi klub az átigazolási időszak végéig szeretne túladni az egykori világrekord igazoláson. Neymar annak idején 2017-ben 222 millió euróért cserébe szerződött a Barcelonától a francia fővárosi csapathoz.

A 31 éves támadó azóta minden sorozatot figyelembe véve 173 mérkőzésen 118 gólt szerzett a PSG színeiben, azonban szinte minden szezonban szép számmal hagy ki mérkőzéseket kisebb-nagyobb sérülésekből kifolyólag. Neymart tavasszal bokasérülése miatt kellett megoperálni, amely következtében idő előtt befejezte a szezont.

Neymar megszerzése iránt korábban a Chelsea és egykori csapata, a Barcelona is mutatott érdeklődést, azonban érthető módon a PSG a szaúdiaknak adná el, mivel várhatóan magasabb összeget tudnának fizetni érte.