Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos támadót szerződtet az Inter – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint az Inter hosszas huzavona után megállapodott a kiszemelt támadó megszerzéséről…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Gianluca Di Marzio beszámolói szerint megszületett a megállapodás arról, hogy a csatárt kereső Inter szerződteti a Bolognától a csapat korábbi játékosát, Marko Arnautovicot.

A 34 éves osztrák válogatott támadó az elmúlt két idény alatt 25 gólt szerzett a Rossoblú színeiben, amely nem szívesen akart megválni tőle. Arnautovic korábban a holland, a német és az angol élvonalban is szerepelt. A PL-t tekintve a Stoke City (2013-2017) és a West Ham United (2017-2019) csapatait szolgálta. Ezen kívül megfordult például a Werder Bremen (2010-2013) és a kínai Shanghai SIPG (2019-2021) alkalmazásában.

Annak idején Arnautovic a 2009-2010-es szezonban a holland Twentétől kölcsönben már játszott az Interben, de akkor mindössze három meccsen jutott epizódszerephez.

A milánóiak Romelu Lukaku és Edin Dzeko távozása miatt kerestek új támadót, és mivel a drágább kiszemeltekkel kapcsolatban nem sikerült megegyezniük, így a tapasztalt megoldás mellett döntöttek. A hírek szerint nagyjából 10 millió euróba kerül számukra a transzfer.