Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatér korábbi csapatához a PL-t és a Serie A-t is megjárt argentin támadó – sajtóhír

Megbízható sajtóértesülések szerint megszületett a döntés arról, hogy a tapasztalt argentin szélső Európából visszatér hazájába…

(Photo by Simone Arveda/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint Ignacio Pussetto hamarosan felbontja az angol másodosztályú Watforddal érvényes szerződését és másfél évre szóló megállapodást ír alá korábbi csapatával, az argentin Huracán együttesével.

A 28 éves argentin szélső annak idején az Atlético de Rafaela és az Huracán együttesében szerepelt európai karrierje megkezdése előtt. Pussetto a Globo színeiben 2016 és 2018 között 49 mérkőzésen 11 alkalommal volt eredményes. 2018 nyarán az Udinese szerződtette őt, ahol első ízben másfél idényt töltött, majd a tulajdonos másik csapatához, az akkor PL-ben szereplő Watfordhoz került. Az argentin azonban a szigetországiaknál nem tudott állandó lehetőséget követelni magának, hamarosan kölcsönben visszakerült a Friulihoz és újabb két szezont töltött el náluk.

Pussetto a két megszakítás alatt együttesen 15 gólig jutott az udineiek színeiben.

Az elmúlt idényre a Sampdoriához került kölcsönben, de a Serie A-ból kieső együttesnél mindössze öt bajnokin foglalkoztatták.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!