Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol és francia kérője is van a magyar válogatott játékosának – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi sajtóbeszámolók szerint újabb érdeklődők kerültek elő a klubváltás előtt álló magyar szélsőért folyó csatározásban…

(Photo by Grzegorz Wajda/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

A Relevo újságírója, Matteo Moretto arról számolt be, hogy az angol West Ham United és a francia Stade Rennes egyaránt érdeklődik a Freiburg magyar válogatott játékosa, Sallai Roland megszerzése iránt.

A 26 esztendős szélső az elmúlt öt szezon alatt 124 mérkőzésen 19-19 gólt és gólpasszt jegyzett a Freiburg színeiben, melynek az évek során alapemberévé vált. Ugyanakkor Sallai az elmúlt szezonban őszi sérülése miatt a megszokottnál kevesebb lehetőséghez jutott, tavasszal pedig edzői döntésből nem mindig vetették be. A Bundesliga 2022-2023-as kiírásában 19 találkozón pályára lépve egy találatot és öt előkészítést regisztrált.

Sallai megszerzése iránt az elmúlt hetekben többek közt az olasz Lazio és Bologna, valamint a francia Olympique Marseille tanúsított érdeklődést.

A szélső évek óta alapembere Marco Rossi magyar válogatottjának, 2016 óta 42 mérkőzésen tíz gólt szerzett a címeres mezben.