Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: tapasztalt német támadóval erősít az Union Berlin! – sajtóhír

A német Sky Sport újságírója, Florian Plettenberg értesülései szerint az Union Berlin megegyezett a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő AS Monacóval Kevin Volland kapcsán…

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

Florian Plettenberg információi alapján az Union Berlin és az AS Monaco mindenben megegyezett egymással Kevin Volland klubváltását illetően. A csapatok 4 millió euróban állapodtak meg + további 1,5 millió eurós kiegészítőben. A német támadó iránt állítólag még a Wolfsburg mutatott komoly érdeklődést. 

Kevin Volland 2020 nyarán igazolt át az AS Monacóhoz a Bayer Leverkusentől. A német támadó remek igazolásnak bizonyult a hercegségi klub részéről, a 2020/2021-es, majd a 2021/2022-es szezon során is nagyon jól teljesített. A 2022/2023-as idényben viszont rengeteg sérülés hátráltatta, a bajnoki rajtot pedig a kispadról nézhette végig. Kevin Volland mindent egybe véve 115 mérkőzésen lépett pályára az AS Monacóban, ezeken 39 találatot és 24 gólpasszt jegyzett. Odahaza az 1860 Münchenben és a Hoffenheimben játszott még a Leverkusen mellett.