Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Katarba igazolt a Paris Saint-Germain védője! – hivatalos

A katari bajnokságban (Qatar Stars League) szereplő Al-Arabi SC hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy szerződtette a Paris Saint-Germain szenegáli válogatott védőjét, Abdou Diallót…

(Photo by Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images)

Az Al-Arabi SC hivatalos közleményében tudatta, hogy leigazolta a Paris Saint-Germain együttesétől Abdou Diallót. A katari klub 2027 nyaráig szóló szerződést kötött vele, illetve 15 millió eurót fizetett érte. Diallo egyébként az előző idényt az RB Leipzignél töltötte kölcsönben.

Abdou Diallo 2019 nyarán igazolt át a PSG-hez a Borussia Dortmundtól 32 millió euró ellenében. A párizsi alakulat színeiben nem tudott meghatározó játékos lenni, ahol mindent egybe véve összesen 75 mérkőzésen lépett pályára. Ahogyan már említettük, a 2022/2023-as szezonban a Leipzignél futballozott, a kiírás elején többször is kezdőként kapott lehetőséget. Közben viszont megsérült, felépülése után már nem kapott sok lehetőséget. Diallo pályafutása során megfordult még az AS Monacóban, a Zulte Waregemben és a Mainzban is.