Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli sztárja visszautasította a szaúdi érdeklődést – sajtóhír

Miközben az európai topbajnokságok játékosainak jelentős része Szaúd-Arábiába igazolt a nyáron, egyesek még tartják magukat…

(Photo by Elianto/Mondadori Portfolio via Getty Images)

A Football Italia több forrásra hivatkozva arról ír, hogy a Napoli rutinos középpályása, Piotr Zielinski visszautasította a szaúdi Al-Ahli megkeresését és továbbra is a délolasz csapatban szeretne játszani.

A 29 éves lengyel középpályás annak idején az Udinese révén 2011-ben került Olaszországba. A nápolyiak 17 millió euró ellenében szerződtették 2016-ban az Empolitól, azóta pedig elnyűhetetlen alapembernek számít. Zielinski hét szezon alatt mindössze 13 (!) bajnoki mérkőzésen nem lépett pályára, miközben több edző is irányította a csapatot. Minden sorozatot figyelembe véve 329 mérkőzés alatt 47 gólt szállított a Partenopei színeiben.

Zielinski szerződése jövő nyárig érvényes, és mivel még nem újította meg a megállapodását, bizonytalan a sorsa. Az elmúlt évek során időről időre angol csapatok környékezték meg, melyeket azonban a mostani szaúdi megkereséshez hasonlóan elhárított.