Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Monaco játékosával erősített az Union Berlin – HIVATALOS

A német élvonalban (Bundesliga) szereplő berliniek a francia bajnokságot (Ligue 1) erősítő “hercegségiektől” igazoltak rutinos támadót.

Az Union Berlin hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy leigazolták az AS Monaco támadóját, Kevin Vollandot. A németek 4 millió eurót utaltak át a franciáknak a játékosért, akivel egy 2026-ig szóló szerződést kötöttek meg.

A 31 éves labdarúgó több német kiscsapatot is megjárt gyerekként, első komolyabb együttese az 1860 München volt, amelynek U17-es gárdájához igazolt 2007-ben. Itt kapta meg első profi szerződését is 2010-ben, de 2011 januárjában máris távozott a Hoffenheim kedvéért. A következő állomáshelye a Bayer Leverkusen volt 2016-ban, a gyógyszertáriak 20 millió eurót fizettek érte. Az AS Monaco 2020-ban szerződtette őt 11 millió euróért, de kontraktusának utolsó évében járt akkor, azért fizettek érte csak ennyit a franciák. A “hercegségieknél” eltöltött 3 éve alatt minden versenysorozatot figyelembe véve 115 tétmérkőzésen léphetett pályára, amelyeken 39 gólt és 24 gólpasszt jegyzett.