Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal argentin hátvédet nézett ki az AC Milan – sajtóhír

Megbízható sajtóértesülések szerint a jelentős nyári erősítéseket végrehajtó AC Milan együttese közel áll egy tehetséges argentin védő leigazolásához…

A TyC Sports értesülései szerint az AC Milan vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat a Platense fiatal hátvédje, Marco Pellegrino megszerzése ügyében, miután állítólag a játékos már rábólintott az átigazolására, ötéves szerződést kötnének vele.

A 21 éves középhátvéd a Calamares saját nevelésű játékosa, mindössze 2023-ban debütált az első csapatban, ahol a Liga Profesional elmúlt kiírásában 17 pályára lépést vállalt, egy gólt szerzett a Gimnasia La Plata ellen. Az olasz felmenőkkel is rendelkező Pellegrino megbízható teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet és több európai csapat is szívesen látná soraiban.

A kiszivárgott híresztelések értelmében a Rossoneri 5 millió euró körüli átigazolási díjat fizetne a kiszemelt játékosért.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!