Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: felajánlották az olasz válogatott támadót José Mourinhóéknak! – sajtóhír

Olasz lapértesülések szerint a Leeds United együttesétől elvágyódó, az angol másodosztályú klubnál távozási szándékát már bejelentő Willy Gnonto az AS Roma futballistája lehet (…)

 

(…) Amennyiben a “farkasok” is hajlanak az átigazolásra. A Football Italia szerint ugyanis a Leeds már jelezte a rómaiaknak, hogy kész elengedni a még mindig csak 19 esztendős, ám már 12-szeres olasz válogatott támadót.

Az olasz Corriere dello Sport is állítja, a két klub között valóban megtörtént a kapcsolatfelvétel, az AS Roma oldaláról pedig könnyen lehet, hogy már csak a csapata támadósorát megerősíteni igyekvő José Mourinho áldása szükséges a transzferre.

Willy Gnonto nagy reményekkel, az elmúlt nyári átigazolási hajrában érkezett 4,5 millió euróért a Leeds-hez, az FC Zürich együttesétől. A villámgyors, kiszámíthatatlanul cselező fiatal játékost 2027-ig köti szerződés az angol csapathoz, amelytől elsősorban a Premier League-ből történő kiesés, és az első osztályú futball reményében távozna – Nem lennénk meglepve, ha arról hallanánk, hogy az AS Roma, jó olasz módi szerint, kölcsönvenné Gnonto-t (…)