Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-ben folytatja az argentinok vb-hőse – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a Sevilla argentin hátvédje az angol bajnokságban (Premier League) készül folytatni pályafutását…

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

César Luis Merlo beszámolói szerint a Nottingham Forest együttese 11 millió euróért cserébe leigazolja a Sevilla argentin válogatott védőjét, Gonzalo Montielt, akit hétfőn már a szerződtetése előtti orvosi vizsgálatokra várnak az angol klubnál.

A 26 éves jobbhátvéd két évvel került az andalúziai csapathoz. Montiel azt megelőzően több mint 100 tétmeccset játszott a nevelőcsapata, a River Plate színeiben. Tagja volt a 2018-as Libertadores-kupa-győztes és a 2019-es Libertadores-kupa-döntős csapatnak egyaránt. Továbbá három argentin kupát, két szuperkupát és két Recopát nyert már a csapattal. A Sevilla színeiben az elmúlt két idény alatt 46 spanyol bajnokin és összesen 71 találkozón jutott szóhoz, de nem tudott a kezdőcsapat állandó tagja lenni, így a hírek szerint nyitott lenne a távozásra.

Montiel eközben 2019-es bemutatkozása óta rendszeres szereplője az argentin válogatottnak, 23 alkalommal lépett pályára a nemzeti csapatban Lionel Scaloni kezei alatt, a tavalyi világbajnokság döntőjében ő éppen ő értékesítette a mindent eldöntő tizenegyest a franciák elleni tizenegyespárbaj során.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!