Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Sergino Dest a holland bajnokságba kerül kölcsönbe! – sajtóhír

Az olasz transzferguru, nevezetesen Fabrizio Romano értesülései alapján a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona kötelékébe tartozó Sergino Dest a PSV Eindhovenhez kerül kölcsönbe…

(Photo by Omar Vega/Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint megszületett a megállapodás az FC Barcelona illetve a PSV Eindhoven között Sergino Dest kapcsán. Az amerikai válogatott védő kölcsönbe kerül a holland csapathoz, méghozzá vételi opcióval. A PSV 10 millió euró ellenében vásárolhatja meg véglegesen a Barcától Dest játékjogát, aki egyébként az ősi rivális Ajaxtól igazolt át a katalán gárdához még 2020 októberében.

Sergino Dest a 2020/2021-es szezon folyamán kétségtelenül a Barcelona egyik meghatározó tagjának számított, a 2021/2022-es idényben azonban rengeteg sérülés hátráltatta, így jó néhány meccset ki kellett hagynia. Az amerikai válogatott hátvéd az előző kiírást az AC Milannal töltötte, ahol nem éppen meggyőző teljesítménye miatt mindössze 14 tétmérkőzésen kapott lehetőséget. Nem mellesleg a Barcában mindent egybe véve 72 találkozón lépett pályára, társaival Király-kupát nyert.