Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európába igazolt a tehetséges argentin középpályás – HIVATALOS

Az argentin bajnokság (Liga Profesional) legtehetségesebb középpályásainak egyike a továbbiakban a patinás görög csapatánál folytatja pályafutását…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Az Olympiakosz Pireusz együttese bejelentette, hogy 2028-ig szóló szerződést kötött az argentin Huracántól érkező Santiago Hezzével.

A 21 éves védekező középpályást évek óta az argentin bajnokság legtehetségesebb játékosai közé sorolják posztján. Hezze a felnőttek közti 2020-as debütálása óta 122 mérkőzésen 9 gólt és 8 gólpasszt regisztrált nevelőcsapata színeiben, melynek fiatal kora ellenére régóta alapembere volt. Az idén jobbára csak gyengélkedő Globo soraiban 26 bajnokin és öt Copa Sudamericana-találkozón lépett pályára 2023-ban, mindkét sorozatban két-két találat fűződött a nevéhez.

A 47 görög bajnoki címével helyi rekordernek számító pireusziak az előző idényben csak harmadikok lettek a görög pontvadászatban, ezt szeretnék mielőbb javítani a következő idényben.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!