Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Külföldön marad a korábbi magyar válogatott játékos – HIVATALOS

A veterán magyar futballista továbbra is Horvátországban játszhat, az ország egyik legpatinásabb csapata után azonban ezúttal már csak a másodosztályban…

 
 

A Hajduk Splittől szerződése lejártával távozó Lovrencsics Gergő a horvát másodosztályú NK Solinnál folytatja pályafutását.

A 34 éves jobbhátvéd hazánkban korábban a Budafok, a Pécs és a Pápa csapatában játszott, majd a lengyel Lech Poznanban eltöltött éveket követően 2016 és 2021 között a Ferencváros labdarúgója volt. Lovrencsics 180 tétmérkőzésen lépett pályára a zöld-fehéreknél, a csapattal három bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert.

A labdarúgó 2021 nyarán igazolt a Hajdukhoz, amely színeiben 57 hivatalos mérkőzésen lépett pályára, azonban szerződése lejárta után nem marasztalták őt. Mostantól egy osztállyal lejjebb, a horvát második vonal előző idényének nyolcadik helyezettjénél próbálkozhat.

Lovrencsics 2013 és 2021 között 44 mérkőzésen lépett pályára a magyar válogatottban, egyetlen gólját egy 2015-ös görögök elleni Eb-selejtezőn szerezte a címeres mezben.