Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus meghosszabbítaná a legjobbja szerződését – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus meg szeretné újítani az egyre több csapat által figyelt kiválósága szerződését…

(Photo by Matteo Bottanelli/NurPhoto via Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Juventus vezetősége fontolóra vette, hogy mielőbb megújítsa Federico Chiesa 2025-ig érvényes szerződését a csapatnál.

A 25 éves szélső 2020 őszén került a Juventushoz, először a Fiorentinától kölcsönben, majd később végleg megszerezték a játékjogát. Chiesa ez idő alatt 94 mérkőzésen 22 gólt szerzett a csapat színeiben, de menet közben súlyos térdszalag-szakadása miatt hosszabb időt kihagyni kényszerült. A 2022-2023-as szezont 33 pályára lépés alatt négy találattal fejezte be a hosszú kihagyása után.

Chiesa mindemellett alapembere volt Roberto Mancini 2021-ben Európa-bajnoki címet nyerő olasz válogatottjának. A Juventus üdvöskéje 2018 óta 42 pályára lépést vállalt az Azzurri színeiben.

Az elmúlt hetekben Chiesa esetleges megszerzése iránt a Paris Saint-Germain és a Liverpool tanúsított érdeklődést, a torinóiak alighanem az új szerződéssel szeretnének javítani tárgyalási pozíciójukon.