Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: túl az orvosi vizsgálaton, érkezik az új kapus? – képpel

Egybehangzó sajtóbeszámolók szerint a Manchester United rövidesen bejelentheti a Fenerbahce török kapusának, Altay Bayindirnek a szerződtetését.

 

A 25 esztendős, ötszörös török válogatott hálóőr a The Athletic neves szakírója, David Ornstein szerint Görögországban előzetes orvosi vizsgálatokon esett át a minap, amelyet az MU szervezett a számára, annak érdekében, hogy pontos képet kapjanak a kapus fizikai paramétereiről.

A 2019 óta a Fenerben 145 alkalommal védő, szépen-lassan a csapat első számú kapusává előlépő Bayindirt 2027-ig köti szerződés a török klubhoz, ennek értelmében az angoloknak a folytatásban kapus kivásárlási áráról kell majd megegyeznie a Fenerbahce képviselőivel. A mértékadó Transfermarkt 11 millió euróra taksálja a Altay Bayindir játékjogát.

Érdekesség, hogy az MU kisebb kapuskeringőt indíthat el ezen lépésével, lévén, hogy a még mindig a kerethez tartozó Dean Henderson távozhat az Old Traffordról, őt váltaná Bayindir, akinek a helyére a Fener a horvát válogatott kapusát, Dominik Livakovicsot szerződtetheti a Dinamo Zagreb együttesétől.