Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbra is légiós maradna a magyar válogatott támadó

A magyar válogatott Dél-Koreában légióskodó támadója elárulta, hogy több külföldi megkeresése is volt a közelmúltban, de egyelőre nem jött el a váltás ideje, ugyanakkor nem mondott le az álmáról…

(Photo by Robert Szaniszlo/NurPhoto via Getty Images)

A magyar válogatott támadója, Ádám Martin a Nemzeti Sportnak adott interjúban elárulta, hogy a közelmúltban voltak megkeresései, de egyelőre nem volt időszerű, hogy elhagyja a dél-koreai Ulszan Hyundait:

“Voltak tárgyalások, több csapat bejelentkezett az Ulszannál, hogy megvásárolna, de nem tudtak megegyezni. Ezzel nincs semmi probléma, jól érzem magam itt. Természetesen ha egy európai klub előrelépést jelentene a karrieremben, nem utasítanám vissza. Mást nem tudok mondani, hiszen nincs olyan ajánlat értem, amelyet az Ulszan elfogadott volna.”

“Lehet, tíz évig is maradok, meglátjuk… Ahogy mondtam, jól érzem magam. A legnehezebb, hogy a feleségem és a kisfiam otthon van, de ez persze hamarosan változik, amint megszületik a második gyermekünk. Teszem a dolgom, és közben azt érzem, a teljesítményem is feljavult. Reméljük, visszatérünk a megfelelő útra, és ismét megnyerjük a bajnokságot. Emellett hamarosan indul az ázsiai Bajnokok Ligája, jönnek sorban a mérkőzések” – tette hozzá.

A beszélgetés során elárulta, hogy továbbra is az angol másodosztály (Championship) lenne az álma, melyről még mindig nem mondott le: “Ahogy telik az idő, egyre kisebb az esély rá, de nem vagyok még öreg, szóval még meglátjuk, mi lesz.”

“Aki egyszer belekóstol a légióséletbe, az kint maradna minél tovább. Ezzel én is így vagyok, ameddig lehet, külföldön futballoznék. Aztán ki tudja…? Pakson nagyon jól éreztem magam, egyszer jó lenne még visszatérni, illetve a szülővárosomban, Szegeden is szívesen játszanék. Ezek azonban távlati tervek” – szögezte le az esetleges hazatérése kapcsán.