Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Palmeiras csapatkapitányát is csábítják a szaúdiak – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a brazil bajnoki címvédő Palmeiras csapatkapitányát is az egyik szaúdi élcsapat környékezte meg…

César Luis Merlo beszámolói értelmében a szaúdi bajnok Al-Ittihad együtese 18 millió dollárt ajánlott a brazil Palmeirasnak a csapat paraguayi hátvédje, Gustavo Gómez szolgálataiért cserébe, akivel hároméves szerződést kötnének.

A 30 esztendős kőkemény hátvéd öt éve áll a Sao Pauló-i együttes alkalmazásában, azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 253 mérkőzésen védő létére 32 gólt szerzett. Gómez a brazil országos bajnokság 2022-es kiírásában kilenc alkalommal volt eredményes, míg a Libertadores-kupa aktuális idényében nyolc meccsen háromszor talált be. A rutinos játékos évek óta csapatkapitányként szolgálja az első számú dél-amerikai nemzetközi sorozatot 2020-ban és 2021-ben is megnyerő csapatot.

Gómez korábban Európában is kipróbálta magát, de mindössze húsz mérkőzésen lépett pályára az AC Milanban, azt megelőzően hazájában a Libertad, Argentínában pedig a Lanús együttesét szolgálta.

Az Al-Ittihad az elmúlt időszakban többek közt Karim Benzema, N’Golo Kanté és Fabinho szerződtetésével erősítette a keretét.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!