Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: PL-riválishoz igazol az akadémia korábbi ‘nagy ígérete’! – képpel

Angol lapértesülések szerint Callum Hudson-Odoi hamarosan végleg elhagyja nevelőegyesületét, és a Premier League-ben szereplő Nottingham Forest játékosa lesz.

 

 

A még mindig csak 22 esztendős saját nevelésű szélső kapcsán sejteni lehetett, hogy a leverkuseni kölcsönszerződés után az idei szezonban sem marad a Chelsea kötelékében.

A korábban az angol válogatottba 3 alkalommal is meghívott Hudson-Odoi az angol sportsajtó szerint karnyújtásnyira van attól, hogy a Nottingham Forest játékosa legyen, amely mintegy 10 millió euró körüli összeget fizethet a Chelsea-nek a londoni szerződése utolsó évébe lépő játékosért.

Számos forrás, így például a Sky Sports is már kész tényként közli a klubváltást, amelyhez már csak ahogyan mondani szokás, a hivatalos bejelentés várat magára.

Callum Hudson-Odoi, amilyen biztatóan debütált a Chelsea felnőtt csapatában, úgy szorult egyre távolabb a kezdőcsapattól. Az angol U17-es válogatottal világbajnok (2017) játékos, ha csak az elnyert címeket nézzük, azért büszke lehet karrierjére nevelőegyesületénél, amelynek színeiben 126 hivatalos találkozón lépett pályára (16 gól és 22 gólpassz – a szerk.): Hudson-odoi ugyanis angol FA-kupát; klubvilágbajnoki címet; Európai Szuperkupát; Európa-ligát és Bajnokok Ligáját is nyert a “londoni kékekkel”.