Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea mellőzött védője a Manchester Unitedhoz kerülhet – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United csapata a Chelsea védője, Marc Cucurella iránt érdeklődik.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Manchester United vizsgálja annak a lehetőségét, hogy megszerezze a Chelsea védőjét, Marc Cucurellát, miután Luke Shaw izomsérülés miatt hosszabb időre kiesett.

A United és a Chelsea informális tárgyalásokat folytatott, és a londoniak fontolóra vennék egy esetleges kölcsönadás lehetőségét, bár a 25 éves játékos a pénteken záruló angol átigazolási ablakon után is a klubnál maradhat.

A Chelsea menedzsere, Mauricio Pochettino az első három Premier League-mérkőzésen csak a kispadon számított Cucurellára, míg a helyén inkább Ben Chilwellt és Levi Colwillt favorizálta.

A United remélte, hogy Shaw inkább heteket, mint hónapokat hagy ki. Alvaro Fernandez az egyetlen jelenlegi, teljes értékű balhátvéd a Unitednél, aki négyszer szerepelt mérkőzésen a felkészülési időszakban, míg Diogo Dalot a szombati, Nottingham Forest elleni győzelem alkalmával már a balhátvéd posztján játszott. Dalot és Fernandez megoldást jelenthet Shaw hiányára, amennyiben a United nem keres rövid távú lehetőséget az átigazolási piacon.

Az elsődleges baloldali védője, Tyrell Malacia jelenleg nem áll rendelkezésre, miután kihagyta az előszezont egy tavalyi szezonban elszenvedett sérülés miatt, míg Brandon Williamset kölcsön adták a Championshipben szereplő Ipswich Townnak.

Shaw kulcsszerepet játszott az elmúlt szezonban, amikor a United kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába és megnyerte a Ligakupát, ráadásul balhátvédként és középhátvédként is bevethető.