Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: az Aston Villától igazolt támadót a Sheffield United! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Sheffield United együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették az Aston Villa támadóját, Cameron Archert.

(Photo by Neville Williams/Aston Villa FC via Getty Images)

Megerősítette támadósorát a Sheffield United együttese. A PL-be idén visszajutó alakulat ugyanis hivatalos oldalán közölte, hogy az Aston Villától igazolt csatárt Cameron Archer személyében. A 21 éves játékos nem rendelkezik komoly élvonalbeli tapasztalattal, mivel a birminghami klub rendre kölcsönadta őt az angol másodosztályba. Archer viszont a Prestonnál és a Middlesbrough csapatánál is igen jó teljesítményt nyújtott, előbbinél 20 meccsen 7 gól és 1 gólpassz, utóbbinál pedig 23 találkozón 11 gól és 6 előkészítés volt a mérlege. Amennyiben ezt a teljesítményt tudja hozni a Sheffieldnél is, úgy nagy segítségére lehet a csapatnak a kiesés elleni harcban. A támadóért mélyen a zsebébe nyúlt a klub, hiszen 21,5 millió eurót fizettek érte.

Cameron Archer az Aston Villa mezét összesen 14 alkalommal ölthette magára, ez idő alatt 4 gólt jegyzett. Új állomáshelyén 2027 nyaráig szóló szerződést írt alá.