Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Benfica kapusával erősítene a Nottingham Forest! – sajtóhír

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano információi alapján az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Nottingham Forest szeretné leigazolni a Benfica tapasztalt kapusát, nevezetesen Odysseas Vlachodimost…

(Photo by Pedro Loureiro/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Fabrizio Romano értesülései szerint a Nottingham Forest megtett első ajánlatát Odysseas Vlachodimos kapcsán a Benficának. Az angol együttes 9 millió eurót adna a rutinos görög kapus játékjogáért cserébe, de a portugál gárda többet szeretne kapni érte. A tárgyalások tehát tovább folytatódnak a csapat között, Odysseas Vlachodimos iránt az Erik ten Hag vezette Manchester United érdeklődik még. 

Odysseas Vlachodimost 2018 nyarán a Panathinaikostól igazolta le a Benfica. A görög portás a 2018/2019-es és a 2019/2020-as idényben kétségtelenül kihagyhatatlan volt, majd a 2020/2021-es szezon második felében kikerült a kezdőből. Az elmúlt két kiírás során azonban újra ő számított az első számú kapusnak, ám az új idényben az első bajnokit követően a kispadra szorult. Vlachodimos minden sorozatot egybe véve 225 mérkőzésen védte a Benfica kapuját, ezeken 217 gólt kapott, 94 találkozón pedig érintetlen maradt a hálója. Társaival két bajnoki címet és két Portugál Szuperkupát nyert.