Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSV: visszatér a Napoli kiválósága! – képpel

Minden arra utaló jel szerint a Napoli mexikói válogatott játékosa, Hirving Lozano rövidesen újra a PSV Eindhoven játékosa lesz.

 

Az olasz sajtóban szinte már kész tényként közlik, hogy a 28 esztendős szélső távozik a Napolitól, és visszatér korábbi sikerei színhelyére.

Nicoló Schira olasz sportújságíró szerint a megegyezés is megtörtént a két klub között, aminek eredményeként a PSV orvosi vizsgálatokra várja Eindhovenben Lozanot, akinek ezt követően hivatalossá válik a klubváltása.

Mint ismert, Lozano éppen a PSV-től került az olasz bajnokhoz (2019 nyarán, 45 millió euróért  – forrás: Transfermarkt), amelynek színeiben 155 találkozón 30 gólt és 17 gólpasszt jegyzett, mialatt Olasz Kupát (2019/20) és olasz bajnoki címet ünnepelhetett (2022/23).

Korábban Schira már arról is beszámolt, hogy a hollandok 15 millió eurót + további bónuszokat fizetnek a 64-szeres mexikói válogatott játékosért, aki 2027-ig szóló szerződést köt majd régi-új csapatával.

Hirving Lozano a PSV Eindhovennél töltött 2017 és 2019 közötti, első európai szezonjában szerzett magának hírnevet azzal, hogy holland bajnoki címhez segített a PSV-t. A mexikói kiválóság mutatói egyébként egészen zseniálisak Eindhovenből: 79 meccs, 40 gól és 23 gólpassz.