Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: megegyeztek a felek, a Bayern München védője érkezik az Interhez! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Fabrizio Romano információi alapján az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Internazionale mindenben megegyezett a Bayern Münchennel Benjamin Pavard-al kapcsolatban…

Fabrizio Romano értesülései szerint az Internazionale színeiben folytatja pályafutását jelenleg a Bayern München kötelékébe tartozó Benjamin Pavard. A milánói csapat 30 millió eurót fizet érte, de ez az összeg további 2 millióval tovább növekedhet. A francia válogatott védő a mai nap folyamán érkezik meg Olaszországba az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatok elvégzésére, majd szerdán aláírhatja a szerződését.

Benjamin Pavard 2019 nyarán a VfB Stuttgartól igazolta le a Bayern München. A francia hátvéd gyorsan berobbant új csapatában, évekig a klub meghatározó alakjának számított, ám a jelenlegi idényben a háttérbe szorult. Mindent egybe véve 163 mérkőzésen lépett pályára a Bayern színeiben, melyeken 12 találatot illetve 12 gólpasszt jegyzett. Társaival négy bajnoki címet, egy Német Kupát és egy Bajnokok Ligáját nyert többek között.