Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Varga Roland élvezi a focit Sepsiszentgyörgyön

Az Európa-konferencialiga-selejtező utolsó körében a Sepsi OSK a hazai első meccsen 2-2-es döntetlent játszott a norvég Bodö/Glimt ellen…

A Sepsi OSK sorsdöntő mérkőzése előtt a háromszéki csapat magyar légiósa, Varga Roland a Nemzeti Sportnak osztotta meg várakozásait:

“Optimistán indultunk útnak. Az első mérkőzés kiegyenlített játékot hozott, és bár az ellenfelünk többet birtokolta a labdát, nekünk is voltak jó pillanataink, nagy lehetőségeink. Általános vélemény az öltözőben, hogy azonos erősségű csapatok mérkőzése volt, meg tudjuk nyerni a visszavágót. Mondani sem kell, nagyon várjuk ezt a mérkőzést, klubtörténeti siker lenne európai kupasorozat főtáblájára jutni, a csoportkörben játszani.”

A 33 éves egykori válogatott támadó a korábbi hosszú sérülései után a selejtezősorozat eddigi szakaszában már három gólt is szerzett és újra remek formában futballozik.

“Nagyon nem tekintek előre egy négy-öt hónapig tartó sérülést követően. Ilyenkor az ember minden percet megbecsül, amit a pályán tölthet, amikor nem fáj a lába, amikor nyugodtan részt vehet az edzésen. Érzem, hogy itt, Sepsiszentgyörgyön számítanak rám, elismernek, nagyszerű a társaság, és a hétköznapokban, a futballon kívüli életben is kimondottan jól érzem magam. Én csak élvezni akarom a futballt, és erre itt lehetőségem van. Újra játszhatok, jönnek a gólok, minden pozitív körülöttem – óriási eredmény lenne bejutni a csoportkörbe” – tette hozzá a Győr és a Ferencváros korábbi játékosa.