Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United kölcsönvette a Tottenham hátvédjét – HIVATALOS

Ahogyan arra számítani lehetett, a “vörös ördögök” kölcsönben megszerezték a rivális Spurs balhátvédjét, Sergio Reguilónt.

(Photo by Manchester United/Manchester United via Getty Images)

A Manchester United csapata hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy kölcsönvették a 2023/24-es szezonra a Tottenham játékosát, Sergio Reguilónt. A manchesterieknek nincs végleges vásárlási opciója a spanyol labdarúgóra a hivatalos közlemény szerint.

Reguilón a Real Madridban nevelkedett, a felnőtt keretbe 2018-ben került fel. A “királyiaknál” az első idényében a rotáció keretein belül megkapta a lehetőséget, de a következő szezonra kölcsönadták őt a Sevillának, ahol végig stabil teljesítményt nyújtott, viszont a madridiak ennek ellenére 2020-ban eladták a Tottenhamnek. A Spursnél eleinte folyamatosan a kezdőben kapott helyet és többnyire jó játékkal rukkolt elő, azonban 2022 nyarán így is kölcsönadták az Atlético Madridnak, ahol nagyon nem jöttek be a számításai és mindössze 12 mérkőzéssel a háta mögött visszatért az angol alakulathoz. A Tottenham jelenlegi trénere, Ange Postecoglou pedig nem számít rá egyáltalán, ezért egy percig sem volt kérdés, hogy a balhátvéd gondokkal küzdő Manchester United kölcsönajánlatára rá fog bólintani Reguilón.