Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy szezon után távozik az AC Milan belga támadója – HIVATALOS

A hajnali órákban hivatalossá vált, hogy az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) AC Milan csapata elengedte belga támadóját, Divock Origit. 

(Photo by Giuseppe Cottini/AC Milan via Getty Images)

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Nottingham Forest csapata hivatalosan is bejelentette, hogy egy szezonra kölcsönbe került hozzájuk az AC Milan támadója, Divock Origi. A hírek szerint az angoloknak a szezon végén vételi opciója is van a játékosra.

A belga csatár egyáltalán nem szerepelt a milánói vezetőedző, Stefano Pioli jövőbeli terveiben a 2023/24-es szezonban, hiszen a nyáron kikerült a csapat keretéből és egy felkészülési mérkőzésen sem kapott lehetőséget, továbbá a Bologna, a Torino és a Roma elleni bajnokikra sem lett nevezve az olasz bajnokságban.

Origi mindössze tavaly nyáron szerződött az AC Milanhoz a Liverpooltól ingyen, miután lejárt a szerződése az angol klubbal. A belga támadó az ott töltött egy szezon alatt minden sorozatot figyelembe véve 36 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken mindössze 2 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.