Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Greenwood madridi csapatnál kezdheti újra a karrierjét – HIVATALOS

Miután a Manchester United nemrég közölte, hogy nem számít a továbbiakban a támadóra, új csapatot talált számára az átigazolási időszak lejárta előtt…

(Photo by Naomi Baker/Getty Images)

A Manchester United a keretéből kikerülő Mason Greenwoodot a több felmerülő érdeklődő közül a spanyol első osztályú Getafének adta kölcsön a 2023-2024-es idényre.

A még mindig csak 21 éves támadót másfél évvel ezelőtt függesztették fel,  miután szexuális erőszak és bántalmazás gyanújával tartóztatták le akkoriban. Ugyan a vádakat ejtették, Greenwood ártatlansága egy pillanatra sem igazolódott be, kizárólag a tanúk és a sértett visszalépése miatt szüntették be az eljárást. A hírek szerint a United több játékosa és dolgozója nem szeretett volna többé együtt dolgozni a hangfelvételeken a barátnőjével minősíthetetlen stílusban beszélő és cselekvő játékossal. Ezért az MU új lehetőséget keresett a labdarúgó számára.

Greenwood azelőtt négy idény alatt minden sorozatot figyelembe véve 129 pályára lépés alatt 35 gólt szerzett a “vörös ördögök” színeiben.