Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbítana kiegészítő emberével a Liverpool! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese szeretne szerződést hosszabbítani védőjével, Konstantinos Tsimikassal.

(Photo by Suhaimi Abdullah/NurPhoto via Getty Images)

Mint arról korábban beszámoltunk, a Liverpool együttesének tervei között szerepel, hogy szerződést hosszabbítson meghatározó védőjével, Trent Alexander-Arnolddal. A “Vörösök” viszont a legfrissebb sajtóhírek szerint egy másik védőjükkel, Konstantinos Tsimikassal is szeretnének új megállapodást kötni. A 27 éves játékos többnyire kiegészítő szerepet kap Jürgen Klopptól, de a források alapján a német mester teljesen meg van elégedve a görög játékos teljesítményével. Tsimikast az aktuális szerződése 2025 nyaráig köti a Liverpoolhoz, és a hírek szerint további két évvel szeretnének vele hosszabbítani, továbbá maga a játékos is szívesen maradna a csapatnál, így igen hamar dűlőre juthatnak a felek.

Konstantinos Tsimikas 2020 nyara óta tagja a Liverpool csapatának. A klub színeiben azóta 62 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 12 gólpasszt jegyzett.