Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországba szerződött az egykori Inter-játékos fia – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Hellas Verona megerősítette az argentin támadó érkezését…

A Hellas Verona közösségi oldalán keresztül tudatta, hogy szerződtette az argentin Banfield támadóját, Juan Manuel Cruzt.

Az olasz csapat már nyáron meg akarta szerezni a játékost az argentin Banfieldtől, akkor azonban nem jutottak egyezségre. Bár a klub nem részletezi, de az olasz sajtó információi szerint Cruz január 1-jétől csatlakozhat új csapatához, miután lejárt a szerződése nevelőcsapatánál.

A 23 éves támadó a felnőttek közti 2020-as bemutatkozása óta 73 mérkőzésen 11 gólt szerzett csapata színeiben, melyből hét találatot a Liga Profesional 2021-es kiírásában szorgoskodott össze. Az idei első bajnoki kiírásban 20 találkozón 692 percet játszott, ezalatt egy-egy találat és előkészítés fűződött a nevéhez.

Az új igazolás nem más, mint Julio Cruz fia. Az egykori argentin válogatott támadó 1997 és 2010 között európai légióskodása alatt megfordult a Feyenoord, a Bologna, az Inter és a Lazio alkalmazásában.