Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékossors: Mario Balotelli visszatért korábbi csapatához! – hivatalos

Visszatért korábbi csapatába többek között az Internazionale-ban, a Manchester Cityben és az AC Milanban is megfordult rutinos csatár, Mario Balotelli. A 33 esztendős futballista újra a török Adana Demirsport fogja erősíteni…

(Photo by DeFodi Images via Getty Images)

Az Adana Demirspor hivatalos közösségi felületein keresztül jelentette be Mario Balotelli visszatérését. A török gárda 1+1 évre szóló szerződést kötött a tapasztalt olasz csatárral, aki az előző idényt a svájci FC Sion színeiben töltötte.

Mario Balotelli pályafutása során olyan csapatokban fordult meg mint az Internazionale, a Manchester City, az AC Milan és a Liverpool, de játszott a Nice-ben, a Marseille-ben, a Bresciában és a Monzában is. Sikerek tekintetében karrierje csúcsát az Inter és a City színeiben töltötte, a milánói gárdával nyert három bajnoki címet, egy BL-t és egy Olasz Kupát, míg a manchesteri alakulattal egyszer-egyszer a bajnokságot és az FA-kupát hódította el. Éveken át volt az olasz válogatott egyik meghatározó tagja, 24 évesen már 33 alkalommal viselhette a címeres mezt, ráadásul a 2012-es Eb-döntőig való menetelésben nagy szerepe volt, 2014 után viszont csupán 3-szor kapott lehetőséget a Squadra Azzurrában. Balotelli egyébként remekül teljesítette az Adana Demirsporban a 2021/2022-es idény során, hiszen 31 bajnoki mérkőzésen 18 találatig jutott.