Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálta új csapatát a magyar válogatott labdarúgó – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a magyar válogatott szélsője Cipruson folytatja pályafutását…

A ciprusi élvonalbeli Apollon Limasszol csapata hivatalos csatornáin erősítette meg, hogy szerződtette a szabadon igazolható Varga Kevint.

A 27 esztendős szélső a Debrecen csapatában nevelkedett, néhány hazai kölcsönt leszámítva a Loki alapemberének bizonyult, majd 2020. szeptemberében szerződött a török Kasimpasa csapatához. Varga a 2020-2021-es idényben még állandó játéklehetőséget kapott az isztambuli csapat színeiben, s 37 bajnoki pályára lépés alatt négy-négy találatot és előkészítést jegyzett, azonban a rákövetkező kiírásban elvesztette kezdőhelyét és jóval kevesebb lehetőséghez jutott. A magyar játékos a 2021-2022-es kiírásban 16 tétmérkőzésen lépett pályára (ebből nyolcszor csereként), és összesen két gólt szerzett a Kasimpasa színeiben, majd tavasszal kölcsönadták őt a svájci Young Boysnak, ahol még kevesebb lehetőséghez jutott.

Ezt követően Varga tavaly nyáron szerződött a Hataysporhoz, ahol 11 bajnoki fellépés alatt egy gólpasszt jegyzett, majd a február eleji törökországi földrengés után csapata visszalépett a küzdelmektől, Varga pedig hazatért a Lokihoz.

A 14-szeres magyar válogatott játékos 12 meccsen 2 gólt szerzett az elmúlt félszezonban a Loki színeiben.

Cipruson két másik magyar labdarúgó szerepel, hiszen Lang Ádám az Omonia Nicosia, Gyurcsó Ádám pedig az AEK Larnaca játékosa.