Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: súlyosan megsérült az Atletico Madrid világbajnok játékosa!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese hivatalos oldalán közölte, hogy világbajnok középpályása, Thomas Lemar súlyos sérülést szenvedett.

(Photo by Alvaro Medranda/NurPhoto via Getty Images)

A spanyol bajnokság (La Liga) 5. fordulójának szombati játéknapján az Atletico Madrid meglepően sima, 3:0-s vereséget szenvedett a Valencia otthonában. A “Matracosok” ráadásul nem csupán a vereség miatt szomorkodhatnak, hanem azért is, mert meghatározó játékosuk, Thomas Lemar súlyos sérülést szenvedett. A francia középpályást még az első félidő hajrájában le kellett cserélni, és már az nem sejtetett sok jót, hogy hordágyon hagyta el a pályát. A sejtések beigazolódtak a sérülés súlyosságát illetően, a klub ugyanis a mai napon hivatalos oldalán közölte, hogy Lemarnak a jobb lábában elszakadt az Achilles-ina, ami miatt meg kell őt műteni. Azt még pontosan nem tudni, hogy Lemarra milyen hosszú kihagyás vár, de az biztosra vehető, hogy a következő 6 hónapban nem számolhat vele Diego Simeone.

Thomas Lemar az Atletico Madrid színeiben eddig 177 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 10 gólig és 20 gólpasszig jutott.