Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a Manchester United középpályásával erősítene a Bayern München! – sajtóhír

A Mirror információi alapján a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München szeretné szerződtetni a Manchester United skót válogatott középpályását, Scott McTominayt…

A Mirror értesülései szerint a Bayern München a Manchester United kötelékébe tartozó Scott McTominay játékjogát szeretné megszerezni, miután a német csapat lemaradt Joao Palhinháról. A Bayern München terve az, hogy már a januári átigazolási időszak során megszereznék a skót válogatott középpályást. 

Scott McTominay a 2016/2017-es idényben debütált a Manchester United színeiben a Premier League-ben. A skót középpályás az elmúlt években többé-kevésbé a klub meghatározó tagjának számít, ráadásul karrierje során még nem játszott más csapatban. McTominay ez idáig mindent egybe véve 212 tétmérkőzésen lépett pályára a United színeiben, ezeken 19 találatig és 5 gólpasszig jutott. Társaival Ligakupát nyert, de játszott már Európa-liga és FA-kupa döntőt is. A skót válogatottban valósságal szárnyal idén, hiszen az Eb-selejtező csoportban 5 találkozó után már 6 gólnál tart, a spanyolok ellen például duplázni tudott.