Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: megsérült a Manchester United hátvédje!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese hivatalos oldalán közölte, hogy hosszabb ideig nem számíthat védőjére, Aaron Wan-Bissakára.

(Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Manchester United hazai pályán 3:1-es vereséget szenvedett a Brightonnal szemben. A manchesteriek pocsék szezonrajtját beárnyékolja, hogy Erik ten Hag több játékosára sem számíthat sérülés miatt. Ez a lista ráadásul tovább bővült, ugyanis a Brighton elleni meccsen Aaron Wan-Bissaka is megsérült. A jobbhátvéd betegségéből felépülve csereként állt be a 85. percben, de a lefújásig sikerült összeszednie egy sérülést. A 25 éves játékos felépüléséről pontos diagnózist csak később tud adni a “Vörös Ördögök” orvosi csapata, de a hírek szerint megközelítőleg 2 hónapos kihagyás vár Wan-Bissakára.

A Manchester United a szezon első 5 mérkőzéséből háromszor is vesztesen hagyta el a pályát. Legközelebb a Bajnokok Ligájában vár rájuk komoly megmérettetés, szerda este ugyanis a Bayern München otthonában kezdik meg az elitsorozatot.